En Smakebit på Søndag: Hounded av Kevin Hearne

søndag 26. august 2012

Det er vel ikke akkurat noen overraskelse hvilken bok jeg vil dele fra på En Smakebit på søndag denne gangen. (En Smakebit på Søndag er laget av Mari hos Flukten fra Virkeligheten, hopp over dit og skriv ditt eget innlegg) Jeg skrev om Hounded Fremtidige Favoritter i forgårs, og selv om Stig også skriver om den denne uken måtte jeg bare dele fra den jeg også.

Atticus O'Sullivan er den siste av druidene, og driver en okkult bokhandel i Arizona. Han har blant annet et magisk sverd, Fragarach - som en keltisk gud vil ha tilbake. Han har vært etter Atticus i århundrer, og nå har han fått nok.

Jeg må innrømme at lingvisten i meg falt helt for boken da jeg skulle begynne og oppdaget at det var en uttaleguide til de irske navnene først i boken. Irsk rettskrivning og uttale er fascinerende og ikke helt logisk før man skjønner systemet.

I smakebiten denne gang vil jeg dele det aller første avsnittet:

"There are many perks to living for twenty-one centuries, and foremost among them is bearing witness to the rare birth of genius. It invariably goes like this: Someone shrugs off the weight of his cultural traditions, ignores the baleful stares of authority, and does something his countrymen think to be completely batshit insane. Of course, Galileo was my personal favorite. Van Gogh comes in second, but he really was batshit insane."
ETA: Glemte helt å si at de første kapitlene er tilgjengelig gratis online (takk til Pinne som gjorde meg oppmerksom på det). Gjør også oppmerksom på at det kommer en giveaway på denne boken om en uke eller to.8 kommentarer:

Beathe sa...

Må kanskje få tittet litt nærmere på denne boken og jeg skal følge med på giveawayen;-) Så jo The hunger games i går og likte filmen veldig godt og nå gleder jeg meg enda mer til å få lest bøkene.

Anonym sa...

En fin smakebit! Disse kapittlene har jeg tenkt lese for dette hørtes absolutt ut som en bok for meg! Takk for tips og ha en fin søndag!

Julie sa...

Dette høres ut som en spennende fortelling. Takk for smakebiten, og ha en fortsatt fin søndag! :)

Gråbekka`s Blogger sa...

Takk for smakebiten:) Høres veldig spennende ut den boken:) Ha en fin søndag!:)

Lotten sa...

Tack för smakbiten! Det låter som sagt var som en originell historia.

Ann Kristin sa...

Takk for smakebiten og lenka, denne skal definitivt inn på leselista. Ha en fin kveld. :)

Anonym sa...

Hehe, sorry for å ha smakebitifisert denne boken, men den var bare så bra at jeg ikke hadde noe annet valg :p

Batshit insane Van Gogh var i grunnen det som fikk meg til å ville lese boken asap, jeg lo høyt.

Ellers får du ha en fortsatt super søndag! :)

Anonym sa...

Jeg måtte jo lese kapitlene som var tilgjengelige på nettet og det førte til at jeg kjøpte Hounded, Hexed og Hammered til Kindelen :-)
Takk for tips!

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.