30.10.2010

lørdag 30. oktober 2010

Etter en viss periode kommer man i den situasjonen at hvis man ikke har noe spesifikt å blogge om, går man tom for titler. Jeg føler det er litt sånn med meg for tiden. Egentlig føler jeg meg ganske tom i hodet sånn generelt for tiden.

Det er ikke det at jeg ikke har nok med ting å glede meg over. Jeg har kjøpt meg ny jakke, en sånn ikke altfor tykk en som jeg kan ha utenpå, på Stormberg-butikken. Jeg har også kjøpt en ultrafleecegenser som bare er helt fantastisk varm. Så får det heller våge seg at den ikke er helt "meg" - den er brun og rosa. Helt ærlig tror jeg ultrafleece er det mest fantastiske materialet noensinne.

I tillegg har jeg gått ned to kilo (mulig jeg har spist dem på meg igjen i løpet av de siste to dagene), har fått meg siste utvidelsespakken til Sims 3, og har egentlig kommet ganske langt på oppgaven.

Men så butter det litt imot. Jeg orker liksom ikke skrive på oppgaven, sliter med å komme meg opp om morgenen og føler meg tung i kroppen. Jeg tror ikke det er noe veldig galt; jeg har hatt det veldig travelt i det siste og har blitt veldig sliten. I tillegg er det rett før jeg begynner å trappe ned på jobbingen, og da merkes det godt at man har jobbet for mye litt for lenge. Fulltidsjobb kombinert med fulltidsstudier er ikke å anbefale, selv om det går i perioder.

Jeg burde egentlig skrive siste delen av oppgaven nå, men jeg lurer på om jeg heller skal gå gjennom det jeg allerede har skrevet. Jeg er ikke sikker på om jeg rekker både å skrive sistedelen og gå gjennom alt før jeg må sende det inn til veilederen min. Bedre å fikse på det jeg har skrevet enn å ha en hel del halvdårlig. Vi får se. Jeg får ikke skrevet noe etter jobb i dag, for jeg og S. skal ut og jogge. Det er viktig å ta vare på kroppen også :)

Nei, tilbake til jobb. :)

2 kommentarer:

labben sa...

Gratulerer med to kilo mindre. Jeg har nettopp begynt på an igjen med slanking, og håper jeg klarer å gå ned noen kilo jeg også, helst 10 til slutt. Samboeren min vasket i går noen klær jeg ikke har sett på flere år, og blant dem fant jeg min gamle yndlingsgenser. Den var xs, og for fire år siden brukte jeg den ofte. Nå ser den ut som en barnegenser (den er ikke det, men gensrene jeg bruker nå ser så stor ut i forhold). Det ga meg litt ekstra motivasjon.

Lykke til videre med oppgaven. Jeg har nettopp fått midlertidig veileder, og må begynne å finne ut hvordan min oppgave skal gjennomføres. Det er litt skummelt..

Unknown sa...

Takk! Det er utrolig gøy å se resultater så fort. Lykke til med din slanking, det er få ting som gir et så realt spark bak som klær som har passet for lenge siden...

Ja, det er alltid litt skremmende når man begynner å virkelig tenke på oppgaven og hva som skal til. Det er mye jobb, men så blir det heldigvis gøy etter hvert. Vet du hva du skal skrive om i din oppgave ennå?

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.