Ny start (igjen)

torsdag 21. oktober 2010

Så sitter jeg her på jobb igjen, da. Alt er ved det gamle, så godt som. Oppgaven går saaaakte fremover, men det er da i riktig retning i hvert fall. Egentlig er det ikke så ille, tatt i betraktning hvor lite jeg faktisk har jobbet med den. Mandag fikk jeg liksom ikke til noe, tirsdag klippet jeg ut fem-seks sider som skal skrives på nytt, og i går fikk jeg ikke gjort noe i det hele tatt. Det var beintravelt på jobb, hele dagen, og etter jobb var jeg og S. på shopping i Åsane, og deretter var jeg hjemme hos henne.

Men.

Denne uken er ikke helt som andre uker likevel. For to dager siden bestemte jeg meg for å ta et tak i meg selv og livet mitt. I stedet for å irritere meg over at klærne ikke passer lenger, skal jeg sørge for at de passer. Jeg har hatt slike prosjekt før, men har liksom aldri satset. Men nå har jeg meldt meg inn i vektklubb.no igjen (for andre gang), og er på tredje dagen.

Jeg må si at jeg ikke merker så stor forskjell på kostholdet, annet enn at jeg ikke spiser chips og sjokolade, og tenker litt mer over hva jeg skal ha til middag. Det blir kanskje ikke kjøpepizza fire dager på rad, for eksempel. Så langt har jeg vært nøye med å fylle inn alt jeg spiser og trener i dagboken, så får vi se om det holder. I tillegg har jeg startet et treningsprogram der, men det var litt skuffelse... det er så lite! To turer i uken, hva er vitsen med det når jeg har fylt ut at jeg trener 3-4 ganger i uken som det er? Men jeg får vel bare holde meg til det, og så heller trene litt ekstra ved siden. Det kan jo være fint å ha litt struktur på det. Ellers har jeg også kjøpt meg ny yogamatte, som er litt mer sklisikker enn den jeg har. Ikke noe gøy å gå på trynet fordi hendene sklir når man tar armhevinger...

Denne gangen kan jeg i hvert fall ikke klage på motivasjonen. Jeg har sjelden vært så bestemt på disse greiene her, og SKAL gjøre endringer som jeg kan leve med og som funker. Det er jo ikke sånn at jeg må forsake kjempemange ting som er kjempeviktige for meg. OK, kanskje jeg skal kutte ned på smågodtet når jeg er på kino, men det skal jeg heller klare å leve med.

Nei, nå skal jeg pakke sammen og ta oppgjør på jobb, og så skal jeg forflytte meg en etasje opp og skrive oppgave. Spent på hvor mye jeg får gjort i dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

SATS er tingen!!! Jeg stortrives på SATS, og der fins folk i alle fasonger:):) Klem Charlotte.

Unknown sa...

Ja, jeg har hatt veldig lyst til å begynne på SATS, men det var det med pengene da... Foreløpig blir det nok hjemmetrening på meg videre også, men jeg får begynne å spare ;)

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.