It's Monday! What are you reading?

mandag 12. september 2011

Jeg tror stadig at det halsbrekkende lesetempoet jeg har holdt de siste månedene skal dabbe av, og inntil for et par dager siden gjorde det faktisk ikke det. Da gikk jeg tom for ikke-seriøse bøker - jeg er liksom i en periode hvor jeg bare ikke kan lese altfor seriøs litteratur. Men nå har jeg lånt Dødslekene av pinne, og kjenner leselysten komme tilbake igjen. Det, og skrivelysten.

Bøker jeg leste forrige uke:
Terry Pratchett: Pyramids
Gail Carriger: Changeless
Gail Carriger: Blameless
Gail Carriger: Heartless

Bøker jeg anmeldte forrige uke:
Agatha Christie: Ti små negerbarn
Agatha Christie: Barneselskapet
Agatha Christe: Den forsvunne domprost
P.D. James: Døden i laboratoriet
Terry Pratchett: The Colour of Magic
Terry Pratchett: The Light Fantastic
Terry Pratchett: Equal Rites
Terry Pratchett: Sourcery
Terry Pratchett: Mort
Terry Pratchett: Wyrd Sisters
Terry Pratchett: Pyramids
Terry Pratchett: Guards! Guards! (jeg liker denne delen av innlegget når jeg har skrevet megaomtaler...)


Bøker jeg leser nå:
Joe Abercrombie: Before They Are Hanged
Robin Hobb: The Dragon Keeper
Suzanne Collins: Dødslekene (Jepp, på norsk! Klarer ikke helt å legge fra meg rødblyanten når jeg leser på norsk, men oversettelsen er overraskende bra)

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:
Robin Hobb: The Dragon Keeper
Suzanne Collins: Dødslekene + de to andre som jeg ikke husker hva heter.
Patrick Rothfuss: The Wise Man's Fear (jepp, jeg er en evig optimist og setter denne på listen, IGJEN)

2 kommentarer:

labben sa...

The Wise Man's Fear kjøpte jeg en gang, men jeg lurer på hvor jeg gjorde av boken etterpå, for jeg kan ikke huske å ha sett den siden.

Jeg må innrømme at jeg kan styre meg for Dødslekene (og de to andre bøkene i serien), men de aller fleste bloggerne syns den var veldig bra, så jeg skjønner at jeg er i mindretall der.

Hvor mange Pratchett var det du skulle lese i år? Jeg lurer på om jeg satset på 10, men husker ikke helt. Jeg har uansett lest fem, og tror egentlig at jeg kan klare mer enn fem til. Hvis jeg klarer å presse dem inn på leselisten innimellom alt det andre jeg har planer om å lese. Wyrd Sisters er nestemann ut.

Unknown sa...

Jeg har ikke kommet særlig langt i Dødslekene ennå, så jeg er veldig spent på om jeg kommer til å like dem eller ikke. De fleste jeg har snakket med er veldig entusiastiske, i hvert fall.

Jeg er faktisk ikke sikker på om jeg har sagt noe bestemt antall. Jeg tror jeg bare har snakket om "flest mulig." Tviler på jeg kommer meg gjennom alle i hvert fall. Jeg har lest syv nå (regner ikke med Guards! Guards! som jeg har lest tidligere og ikke kommer til å lese i år), og tror at 15 er et passe antall. Hvis jeg føler meg ambisiøs kan det hende jeg øker det til 20, men som deg er det ganske mye jeg skulle ha lest i år.

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.