Ble visst et lengre opphold enn planlagt...

mandag 29. oktober 2012

Plutselig oppdaget jeg at jeg ikke engang har logget meg på Blogger på leeeenge. Det er en måned siden siste "ordentlige" innlegg (teller ikke det aller siste, siden det ikke egentlig var bokrelatert) - men så har jeg heller ikke lest ut en eneste bok. Leselysten har bare forduftet totalt. Det samme har forsåvidt skrivelysten, så jeg håper jeg finner den igjen til NaNoWriMo begynner på torsdag. Har jeg min vanlige flaks kommer det til å være leselysten som kommer på torsdag, skrivelysten 1. desember (når NaNo er over). Det har vært travle tider her i gården, med mye som har skjedd både på godt og vondt. Mest godt da, heldigvis.

Litt av grunnen til at jeg ikke har vært her så mye har vært at jeg har brukt tiden på Sparkpeople.com. Sparkpeople er en amerikansk slankeside (føler meg plutselig så fanatisk når jeg kaller det "slankeside", men det er jo det det er) som jeg digger så langt. Jeg har ikke kommet langt i programmet ennå, i hvert fall ikke siden jeg begynte å ta det seriøst, og merker ikke forskjell på vekten ennå, men... Jeg merker det på alt annet. Ikke bare spiser jeg mindre snop, men jeg spiser ordentlige måltider og får faktisk i meg så mye frukt og grønt som jeg trenger. Det merkes! Så får vi se da, om det holder i November, når det ikke bare er NaNo, men to utenlandsturer.

Vet ikke helt når jeg kommer til å få blogge- eller leselysten tilbake, men den får komme når den kommer. Ville også si at jeg ikke har fått sendt ut bøkene fra giveawayen ennå, men det kommer, det også. Jeg har ikke glemt det, det har bare ikke vært tid eller anledning til å gå på posten. Skal få ordnet det når ting har roet seg litt ;)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Det er fint å høre fra deg selv om du ikke er i "bloggemodus". Jeg er i "slankemodus" jeg og, men huff så tregt det går. Jeg drømmer om enkle løsninger :-D

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.