En epoke er over (takk og lov)

onsdag 11. mai 2011

I kveld leverte jeg masteroppgaven min. Tre års arbeid er herved over (vel, offisielt når jeg har hatt muntlig, men men) og det er fryktelig rart. Nå kan jeg endelig slutte å leve i min egen lille boble og faktisk drive med andre ting igjen. Det blir herlig.

Nå skal jeg ringe mamma og fortelle nyheten så hun får sove i natt, så skal jeg pakke helt ferdig, og så skal jeg få meg noen timers søvn før det blir fly til London i morgen tidlig. Gleder meg!

4 kommentarer:

Ranveig sa...

Gratulerer med en stor jobb unnagjort, Catrine, og ha en veldig god tur! :-)

labben sa...

Jeg har glemt å gratulere med innlevert masteroppgave. Det må være ufattelig deilig å være ferdig. Og lykke til på muntlig!

Jeg er i helt andre enden, er (nesten) ferdig med første år på master og må bruke sommeren på å finne ut hva jeg skal skrive om. Til høsten braker det løs. Men først har jeg et par eksamener å komme meg gjennom.

Hva har du tenkt å gjøre videre, annet enn Londontur?

Unknown sa...

Takk! Det er helt fantastisk at det faktisk er virkelig at jeg er ferdig. Jeg har nesten ikke våget å tro det siden jeg har brukt så mye lenger tid enn normert...

Hva jeg skal gjøre videre aner jeg virkelig ikke. Jeg antar at jeg kommer til å jobbe så mye som mulig på hotellet og med oversettelse. Og så er det selvfølgelig romanprosjektene mine som må ferdigskrives og/eller redigeres, så jeg kommer til å ha nok å gjøre :)

Lykke til med eksamenene dine!

Camilla sa...

Gratulerer med innlevering av master! Og kos deg masse i London!

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.