*Squeee*

fredag 29. juli 2011

I dag er visst dagen for positive ting. Jeg våknet til en sms fra posten om at det nye kameraet mitt var kommet (Canon EOS 60D - superfantastisk!), hentet kameraet, fant deretter en mail fra Amazon om at de har refundert 4,69 pund på kortet mitt (siden den ene boken har gått ned i pris siden jeg bestilte - selv om det bare var med 50 pence... Men klager ikke!), jeg skal hjem i dag, og nevnte jeg at kameraet mitt har kommet?

Som om ikke det var nok ble bøkene jeg bestilte fra Amazon sendt i går, deriblant Ghost Story av Jim Butcher. Og da jeg var på besøk hos en venninne fikk jeg to bøker som hun hadde fått av en annen igjen, så nå har jeg to gratisbøker. Det er The Book Thief av Marcus Zuzak (eller hvordan det skrives - har ikke boken foran meg) som jeg har ønsket meg lenge, og The Calligrapher's Daughter (husker ikke forfatteren). Ikke den type bøker jeg vanligvis leser, så det kan bli spennende!

Nei, jeg får ta og pakke litt og se å komme meg hjemover snart, før mamma blir altfor utålmodig...

2 kommentarer:

labben sa...

The Book Thief leste jeg julen 2008, og den ble en favoritt =)

Hvordan går det med Pratchett-lesningen? Jeg har kun lest tre, men så er det heller ikke så lenge siden jeg begynte, så alt i alt er jeg fornøyd med fremgangen. Begynner snart på Mort!

Unknown sa...

Ja, jeg har hørt veldig mye bra om den. Har en venninne som nesten ikke leser, og til og med hun elsket den.

Det går greit med Pratchett-lesningen, ble ferdig med bok seks for ikke så lenge siden. Men jeg merker at jeg trenger litt Pratchett-pause nå, det ble litt vel mye av den type humor på en gang, så jeg fokuserer på Dresden Files nå en stund før jeg fortsetter.

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.