It's Monday! What Are You Reading?

mandag 12. desember 2011

Etter å ha blitt ferdig med Goodreads' leseutfordring i går har jeg ikke begynt på noe nytt, men tenker jeg skal ta meg goood tid når jeg først begynner på noe. Kanskje jeg av prinsipp skal finne frem en av de bøkene jeg har lest i filler og lese den om igjen. Det er kjempegøy å lese så mange nye bøker som jeg har gjort, men det er jammen deilig å finne frem en god gammel en også.


Bøker jeg leste forrige uke:
Brandon Sanderson: Elantris
Adrian Tchaikovsky: Salute the Dark

Bøker jeg anmeldte forrige uke:
Fortsatt ingen, og regner ikke med det blir noen denne uken heller, med all jobbingen jeg må få unnagjort. Men etter det regner jeg med at det kommer en anmeldelse. Eller to. Eller tre.

Bøker jeg leser nå:
Ingen for øyeblikket - det var faktisk litt godt med en lesepause etter et helt år med leseutfordring. Det vil si, jeg har jo hatt lesepauser i år, men ingen der jeg ikke satt med halvdårlig samvittighet fordi jeg havnet på etterskudd (eller trodde jeg kom til å gjøre det). Litt deilig er det å få en liten pause fra alle de nye inntrykkene - jeg orker ikke engang å se film akkurat nå.

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:
Hmmm... Ny eller gammel? Jeg tror kanskje at jeg skal gå tilbake til røttene mine, til en av de aller første fantasyseriene jeg noensinne leste (rett etter Tolkien tror jeg) og lese Sagaen om Paksenarrion av Elizabeth Moon. Eller kanskje Deverry-bøkene av Katharine Kerr, som jeg ikke har lest på lenge men som jeg begynte på samtidig. Eller... Eddings. Jeg tror det blir Eddings. Jeg skal ikke krangle med de som sier at det er en god del klisjéer i bøkene hans, men det er nå bare Eddings som er Eddings. Jeg liker ham, jeg.

(Er det forresten ikke rart hvor mye man kan skrive om så lite i et blogginnlegg?)

2 kommentarer:

Spalven sa...

Hehe, jeg er svak for Eddings selv. Er noe med at han var noe av det første jeg leste av episk fantasy.

Hva syntes du forresten om Elantris? God? Dårlig? Meh?

Vil også anbefale Magic Bites av Ilona Andrews, som jeg kjøpte sist jeg var på Outland. Dresden-aktig balanse mellom humor og mørkt, ganske fin. Du kan jo låne den på nyåret :P

Unknown sa...

Syntes Elantris var ganske bra. Jeg var ikke helt overveldet, men kommer definitivt til å lese den igjen.

Den har jeg faktisk allerede på leselisten min på Goodreads, så den har jeg nok hørt noe bra om før også. Kan godt tenke meg å lese den ja :) (Dine anbefalinger pleier jo å treffe blink)

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.