It's Monday! What are you reading?

mandag 10. september 2012

Siden jeg har vært sykmeldt den siste uken regnet jeg med at jeg kom til å få lest mye, men kanskje ikke fullt så mye som jeg faktisk gjorde. Jeg har vært veldig utålmodig denne gangen, så den eneste måten å holde seg i ro har vært å innta mammas stressless med en god bok. (Og kake - mamma har nettopp hatt bursdag, så vi har spist kake hele helgen)

Jeg har også blitt ferdig med leseutfordringen på Goodreads. Denne gangen har jeg ikke tenkt å utvide den. Resten av høsten skal bli lesemessig avslappende, og jeg skal heller fokusere på å skrive omtaler av de bøkene jeg har lest, og å lese bøker om igjen, enn å stresse etter en leseutfordring. 

Bøker jeg leste forrige uke:
Anne Lyle: Alchemist of Souls
Mark Hodder: The Strange Affair of Spring Heeled Jack
Ben Aaronovich: Rivers of London
Holly Black: Tithe
Lynn Flewelling: Luck in the shadows

Generelt ble de fleste bøkene utenom Tithe en positiv overraskelse. Luck in the shadows likte jeg ikke særlig da jeg begynte, men gjett om den var vanskelig å legge fra seg da jeg nærmet meg slutten! De tre første på listen var rett og slett geniale.

Bøker jeg anmeldte:
Anne Lyle: Alchemist of Souls
Mark Hodder: The Strange Affair of Spring Heeled Jack (på Scrolls and Sorcery)


Bøker jeg leser nå:
Angie Sage: Darke (Septimus Heap #6) - omtrent som jeg forventet, bare at denne utgaven ikke har de fine illustrasjonene. Irriterende.

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:
Terry Pratchett: Reaper Man
Pip Ballantine & Tee Morris: The Janus Affair
David Chandler: Den of Thieves
Vicki León: Working IX to V (om arbeidsliv i antikke tider)

Skriveoppdatering
Jeg har blitt ferdig med førsteutkastet (eller førsteutkast nummer tre?) til boken jeg skrev under Camp NaNoWriMo - skrev hele slutten på fredag. Den gikk veldig fort, for det er et eller annet som bare ikke stemmer der, så jeg hoppet rett og slett over det jeg ikke fikk skrevet nå. Jeg begynner så vidt å skjønne hva det er som plager meg - hovedpersonene går over til å handle ut fra hva som passer historien i stedet for hva de selv ville ha gjort, så de må få litt motivasjon til å handle på en annen måte. Tror ikke det er så kjempestore endringer. Men: Det gjør jeg i andreutkastet. Nå er det tilbake til andreutkastet til Rogue Sorcerers, siden jeg har et lite håp om kanskje å få det ferdig til NaNoWriMo, helst tidsnok til å ha en liten skrivepause mellom der. (Yeah right...)

3 kommentarer:

Gråbekka`s Blogger sa...

Godt det går bra med skrivingen:) du leser jo so bare det, er imponert. Her går det litt verre, men sånn er det når man har det travel og ikke ro i kroppen:) Ønsker deg en flott leseuke og skriveuke videre:)

Anonym sa...

Alchemist of Souls står på min TBR liste, men jeg måtte slå opp de andre bøkene du har lest fordi de var ukjente for meg. Det førte til at The Strange Affair of Spring Heeled Jack og Tithe havnet på TBR listen. De så begge ut som bøker "right up my alley" :-)
Lykke til med skrivingen!

Linnformasjonen sa...

ai, så spennende - vi har mer til felles, vi skriver begge to selv!

Når det gjelder lesingen din må jeg bare ta av meg hatten, 5 bøker på ei uke er helt vilt - selv om du var syk.

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.