Diverse på en tirsdag

tirsdag 5. april 2011

I dag har jeg levert inn oppgaveutkast. Det er langt fra perfekt, men det er da noe, og det er da levert inn. Jeg kjenner det er grådig deilig. I tillegg fikk jeg lønn i dag, så dette er en fin dag på de fleste måter. Det vil si, jeg satt oppe med oppgaven så lenge i går kveld/natt at det kjennes ut som om jeg kunne sovne stående, og jeg er så langt bak skjema i Script Frenzy at det ikke er morsomt engang, men ellers... ja.

Så nå har jeg en liten pause før oppgaveskrivingen setter i gang igjen. Veilederen må rekke å lese gjennom utkastet før innlevering, så da er det liksom ikke så mye for meg å gjøre. Jeg tenkte å bruke dagene frem til veiledning på Script Frenzy og lesing - jeg er jo fortsatt ikke ferdig med Buddenbrook. Jeg har tenkt at april skal bli en vesentlig bedre lesemåned enn mars, men det skal jo ikke akkurat så mye til heller.

Jeg har forøvrig fått bekreftelse fra Brønnøysundsregistrene i dag, om at enkeltpersonsforetaket mitt (som oversetter) er godkjent og registrert. Herlig! Så fort alt er i boks kan jeg fakturere de tidligere oppdragene mine, og da blir det snart penger.

Sa jeg at det var en fin dag? :)

Nå er det temmelig nøyaktig tre timer igjen på jobb, så skal jeg feire ved å gå ut og spise med en venninne, og så skal jeg feire ytterligere ved å ta meg en tur innom Norli. Uten dårlig samvittighet! Jeg har nemlig laget meg en fin bokkjøpeplan/treningsplan. For hver 5000nde forbrente kalori kan jeg kjøpe 1 bok, og jeg kan også kjøpe et fastsatt antall bøker for hver milepæl (levere oppgaveutkast, firmaet blir godkjent, gå ned i vekt, osv) jeg oppnår. Så langt har jeg opparbeidet meg tre bøker, og jeg gleder meg til å kjøpe dem. Jeg hadde tenkt å bestille dem fra Book Depository, men det er mulighet for at selvbeherskelsen tar ferie så fort jeg setter beina innom Norli. Det får så være.

Nei, nå skal det jobbes. Eller skrives litt manus, hvis jeg orker. Jeg har på meg NaNoWriMo-T-skjorten min som ekstra inspirasjon... ;)

2 kommentarer:

Spalven sa...

Hvis det er noen trøst henger jeg bra etter med Script Frenzy selv. Blir nok mange ordkriger på fredag ;)

Gratulerer med innlevert!

Unknown sa...

Takk!

Hvis jeg har regnet riktig ligger jeg litt over 21 sider bak skjema, så jeg har IKKE noe imot mange ordkriger, for å si det sånn... ;)

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.