Nye bokkjøp, da selvbeherskelsen min visst har tatt ferie

fredag 17. februar 2012

Jeg må ha verdens dårligste selvbeherskelse, jeg har egentlig ikke råd til nye bøker i det hele tatt akkurat nå, og hva med alle de som står ulest i bokhyllen? Jeg har jo faktisk ikke lest noe som helst på flere uker. Men så hjalp vel heller ikke det å lese bloggen til en av yndlingsforfatterne mine, som ga ut ny bok i forrige uke. Og man kan jo ikke bestille bare én bok fra Amazon, for da må man jo betale frakt. Og der var jammen to-tre-fire-fem bøker jeg har ventet på, og de bøkene om skriftsystem som jeg har ønsket meg i et snart tosifret antall år, og ops, der var det jammen en om symboler også.

Imidlertid klarte jeg å la være å kjøpe to bøker jeg egentlig har lyst på, så det kunne vært verre. Litt verre.

Uansett! Dette bestilte jeg:

Akira Nakanishi: Writing Systems of the World

Andrew Robinson: The Story of Writing

Blake Charlton: Spellbound (bok 2, har skrevet om forrige bok her.)

Chris Wooding: The Braided Path (The Weavers of Saramyr, The Skein of Lament og The Ascendancy Veil)

Elizabeth Moon: Echoes of Betrayal (Bok 3 i serien som er en direkte fortsettelse av The Deed of Paksenarrion. Jeg har tidligere blogget om bok 1 og bok 2, samt Legacy of Honour, av samme forfatter)

Pierre Pevel: The Dragon Arcana og The Alchemist in the Shadows. Fortsettelse av The Cardinal's Blades, som jeg visstnok ikke har skrevet om ennå, men som kan karakteriseres som De tre musketerer med drager)

Jacqueline Carey: Saints Astray, bok 2. Bok 1, Santa Olivia, har jeg skrevet om her.

DK Publishing: Signs & Symbols

Nå skal jeg bruke helgen på å være sosial og å lese ut de bøkene jeg allerede har. Jeg har lest altfor lite i det siste, bare fordi jeg er så innmari sta og skal gjøre ferdig den jeg holder på med før jeg begynner på neste. Boken er bra, det er ikke det, men kanskje ikke helt "riktig" akkurat nå.

2 kommentarer:

Cicilie sa...

Jeg ser jeg ikke er den eneste som ikke burde vært blokket fra Amazon 364 dager i året ;) Personlig velger jeg å holde meg unna, ellers ender det dårlig, he he. Selv om det samme burde sies om Outland, men der har jeg gratis bok neste gang (YAY), så kanskje denne gang det bare blir med en... *ønsketenkning*

Og den om skriftsystem høres kjempespennende ut! Vil låne/se på når du får den :)

Unknown sa...

Hehe, du har et poeng der. Jeg prøver å holde meg unna, men burde kanskje prøve litt hardere ;) Og Outland er en evig fristelse. Jeg skulle bare ha én bok sist, men det ble visst plutselig tre. Jaja.

Hvis boken om skriftsystem er den jeg tror (altså den jeg har lånt på biblioteket før) er den veldig bra, så det er bare å låne.

Legg inn en kommentar

Blog contents © Bokorm med skrivekløe 2010. Blogger Theme by Nymphont.